Luton sikret sitt første PL-poeng hjemme mot Wolves. Foto: Joe Giddens / PA via AP / NTB.

Luton tok sitt første Premier League-poeng – spilte 1-1 hjemme mot Wolves

Luton måtte helt til femte serierunde før laget sikret sitt første Premier League-poeng. Det kom med 1-1 hjemme mot Wolves lørdag ettermiddag.

Av NTB | 23.09.2023 18:02:30

Sport: Vertene var nok likevel ikke spesielt fornøyde. For etter 39 minutters spill ble Jean-Ricner Bellegarde utvist for Wolves, som måtte klare seg med ti mann i 50 minutter.

Likevel var det også gjestene som tok ledelsen da Pedro Neto satte inn kampens første mål, fem minutter inn i 2. omgang.

Wolves beholdt imidlertid ledelsen i bare et kvarter, før Carlton Morris utlignet og sikret Lutons første PL-poeng.

Luton rykket i mai opp til Premier League ved å slå Coventry på straffer i en finalekamp på Wembley. Det er første gang i PL-æraen at Luton er i den engelske toppdivisjonen.

I London endte det målløst mellom Crystal Palace og Fulham, mens Manchester City fortsatte seiersrekken da de vant 2-0 hjemme over Nottingham Forest.