Norges curligherrer slo Finland og Tsjekkia i EM onsdag. Foto: Lise Åserud / NTB

Ramsfjells curlinglag vant to kamper – henger med i kampen om semifinale

Magnus Ramsfjells curlinglag slo Finland 6-3 og Tsjekkia 9-5 i EM onsdag og har fortsatt sjansen til å bli semifinaleklar når grunnspillet avsluttes torsdag.

Av NTB | 22.11.2023 22:49:43

Sport: Norge er på delt 4.-plass med Sverige med fem seire og to tap, mens Skottland og Sveits står med 6-2. Ubeseirede Italia er eneste lag som allerede er sikret avansement til semifinale.

Norge møter Sveits torsdag, mens Sverige har en i utgangspunktet lettere motstander i bunnlaget Tyrkia. Skottland møter også et bunnlag i Finland.

Magnus Ramsfjell har med seg Martin Sesaker, Bendik Ramsfjell og Gaute Nepstad på laget. Etter en tung start har de begynt å vinne, og det ble seier i begge onsdagens kamper.

Mot Finland sto det 3-3 etter sju omganger, men Norge tok ledelsen og «stjal» deretter ett poeng i hver av de to siste omgangene der finnene hadde sistestein.

Mot Tsjekkia sto det 3-3 etter fem omganger, men det så mørkt ut da tsjekkerne stjal poeng både i 6. og 7. omgang og ledet 5-3. Norge utlignet med to poeng i 8. omgang, og så feilet tsjekkerne helt med sin sistestein i 9. omgang slik at Norge ble liggende med fire steiner i boet. Med 9-5 takket motstanderen for kampen.