Menu
På bildet fra venstre: Sissel Eikeskog (Avdelingsleder tidligere Miljøservice Vest AS), Ove Knutsen (Daglig leder Miljøservice Vest AS) og Bjarte Barane (Regionsjef Ragn-Sells AS). Foto: Ragn-Sells AS

Ragn-Sells vokser på Haugalandet

Oppkjøpet og implementeringen forsterker Ragn-Sells sin satsing på Haugalandet.

Av Egil M Solberg | 10.06.2024 15:45:18

Næringsliv: Miljøservice Vest som holder til på Avaldsnes rett utenfor Haugesund er nå offisielt en del av Ragn-Sells, i disse dager omprofileres bygninger, utstyr og liknende. Oppkjøpet og implementeringen forsterker Ragn-Sells sin satsing i regionen.

Forsvarlig håndtering av farlig avfall siden 1988

Miljøservice Vest ble startet opp i september 1988 med en tank og et lite lager. I 1997 kjøpte selskapet tomten hvor det drives i dag, og har utviklet virksomheten til å være den ledende aktøren i markedet innen transport og håndtering av farlig avfall på Haugalandet med sine 9 ansatte. Kjøretøyene som nå skal omprofileres er ADR-godkjente, og anlegget har naturligvis alle tillatelser i orden.

– Vi har hatt et tett samarbeid med Ragn-Sells i mange år. Ragn-Sells har blant annet levert avfall til oss. Nå ser vi frem til å bli en del av Ragn-Sells familien, forteller Ove Knutsen.

Samme folka på veien videre

Nå som Miljøservice Vest har blitt en del av Ragn-Sells, vil ikke kundene merke så stor forskjell bortsett fra navnet og logoen. Det er de samme folkene, bare med nytt navn.

-Jeg synes det er kjempeflott at vi nå har blitt en del av Ragn-Sells. Vi har som mål å vokse videre, det å være en del av et stort og solid selskap som Ragn-Sells vil gi gode synergier, fortsetter Knutsen.

Regionssjef i Ragn-Sells Bjarte Barane skyter inn

– Dette oppkjøpet gjør det lettere for den nye Ragn-Sells avdelingen på Avaldsnes å vokse, som en del av en stor og solid virksomhet vil det bli mulig å gjøre de investeringene som er nødvendige.

Renseanlegg og tankkapasitet

Gjennom dette oppkjøpet styrker Ragn-Sells sin posisjon og sine muligheter for å kunne levere enda bedre løsninger for farlig avfall i Rogaland og Sunnhordland. Fra før har Ragn-Sells en avdeling for suge-og spyletjenester på Frakkagjerde, samt et anlegg for mottak av ordinært avfall på Karmøy. Den nye avdelingen kompletterer på mange måter satsingen i regionen.

– Vi blir ytterligere styrket med stor tankkapasitet og et eget renseanlegg. Nå får vi også muligheten til å tanke farlig avfall direkte fra skip, slik at våre kunder slipper mellomledd i denne prosessen. Det vil være lønnsomt for alle parter, og vi gleder oss til veien videre, avslutter Bjarte Barane.

Flere nyheter: