Menu
Rafael Nadal røk fort ut av årets Roland-Garros. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB

Rafael Nadal utslått i Roland-Garros-turneringen – kjempet hardt mot Zverev

Tennislegenden Rafael Nadal ga tyske Alexander Zverev god kamp, men tapte i tre strake sett i 1. runde av Roland-Garros-turneringen.

Av NTB | 27.05.2024 18:33:18

Sport: Nadal har vunnet Grand Slam-turneringen hele 14 ganger og tapt bare fire av 113 kamper på rødgrusen i Paris. Nadal kom useedet inn i turneringen i Paris og fikk knalltøff motstand i 1. runde. Zverev er nummer fire på ATP-rankingen.

Nadal har slitt stort med skader de siste årene, og han har ymtet frampå at dette blir hans siste hele sesong på ATP-touren. Om han mandag spilte sin siste kamp i Roland-Garros, ville han ikke bekrefte før turneringsstart.

– Jeg håper jeg ikke skaper forvirring, men jeg nyter det jeg gjør. Jeg føler meg konkurransedyktig på trening. Jeg er ikke helt der i kampene, men slik som jeg presterer på trening, føler jeg at jeg er klar til å møte hvem som helst, sa Nadal i helgen.

Zverev vant mandagens oppgjør på Philippe-Chatrier-banen med 6-3, 7-6 (7-5), 6-3. Nadal brøt tyskeren noen ganger i løpet av duellen, men greide ikke avgjøre noen sett til sin fordel.

Nadal står med 22 Grand Slam-titler. Rekorden deler Novak Djokovic og Margaret Court på 24 titler. Djokovic skal tirsdag spille sin 1.-rundekamp i Roland-Garros og øyner å ta rekorden selv i løpet av året.

Casper Ruud møter brasilianske Felipe Meligeni Alves i 1. runde tirsdag.

(©NTB)