Menu
FOTO: Google

Politiet på Karmøy trenger nye lokaler

Politiet på Karmøy jakter nye lokaler. Etter flere forsøk har de enda ikke funnet nye lokaler.

Av Egil M Solberg | 02.08.2023 19:05:19

Politisaker: Politiets fellestjenester (PFT) utlyser nytt markedssøk for politilokaler på Karmøy. Dette fremkommer i en pressemelding.

Politiets fellestjenester (PFT) vil kommende uke utlyse et nytt markedssøk for å finne passende lokaler til politiet på Karmøy. Tidligere tilbudskonkurranse, som startet høsten 2021, måtte avlyses i 2022 da kun én av fem tilbydere leverte tilbud innen fristen.

Seniorrådgiver i PFT, Merete Nybak, opplyser at det nå er ønskelig å få alle interessenter med i prosessen for å finne den beste totalløsningen for politiets arealbehov.

Markedssøket vil først be om en overordnet presentasjon av eiendommen i form av et prospekt som beskriver beliggenhet, kvadratmeter på lokaler, fellesfasiliteter eller andre relevante forhold.

Etter evaluering av innsendte prospekter vil de interesserte bli invitert til en konkurranse for å delta videre. Politiets fellestjenester ser frem til å komme i gang med konkurransen slik at politiet får de fasilitetene de trenger.

Den nye utlysningen legges ut på politiets nettside.

I dag leier Karmøy lensmannskontor på Kopparen senter, men politistasjonen har midlertidig flyttet publikumstjenestene til 2. etasje på Bygger’n i Kopervik.

Flere nyheter: