Menu
En person er funnet knivstukket på Skøyen i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Politiet har kontroll på fire personer etter knivstikking på Skøyen i Oslo

En mann er funnet knivstukket på Skøyen i Oslo, og en annen person er lettere skadd i voldshendelsen. Politiet har tatt hånd om fire involverte.

Av NTB | 18.03.2023 16:14:23

Kriminalitet og rettsvesen: Operasjonsleder Marita Aune opplyser til NTB at de har kontroll på alle parter, men ikke vet hvem som har gjort hva.

– Vi fikk melding om slagsmål i en leilighet. Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sier Aune.

Det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er, men personen blir fraktet til sykehus, opplyser politiet.

Politiet har rykket ut med mange patruljer til området, som ligger vest for Oslo sentrum. Politiet jobber også med å finne ut hvilken relasjon det er mellom de involverte. De regner med at knivstikkingen skjedde innendørs.

– Vi vet ikke hva som var åstedet, men det er nærliggende å tro at det er i den leiligheten det er snakk om, sier Aune.

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sier til NTB at politiet fikk melding om hendelsen klokka 15.36. En person og et lite barn hadde forlatt adressen.

– Etter kort tid fikk vi kontroll på denne personen og det lille barnet. Det viser seg da at denne personen som har forlatt leiligheten, er stukket flere ganger med en skarp gjenstand. Han er nå tatt hånd om av helsevesenet.

Bjelland ønsker ikke å kommentere relasjonene mellom de involverte og ønsker heller ikke å si noe om hvor mange som befant seg i leiligheten.

– Jeg ønsker ikke å si hvor det har skjedd, men vi har en formening om hvor åstedet er, og vi har kontroll på det stedet.

Flere nyheter: