Menu
Christian O´Sullivan ble utvist i semifinalen i mesterligaen. Foto: Terje Pedersen / NTB

O’Sullivan så rødt da Magdeburg misset CL-finale – knepen seier til «norske» Aalborg

Christian O'Sullivan måtte tidlig i dusjen da Magdeburg tapte 26-28 for Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsens Aalborg i mesterliga-semifinalen i håndball.

Av NTB | 08.06.2024 16:53:09

Sport: I finalen venter Barcelona, som knuste Harald Reinkind og Petter Øverbys Kiel 30-18 i det andre semifinaleoppgjøret.

Semifinalen mellom Magdeburg og Aalborg åpnet svært jevnt og lagene fulgte hverandre hele veien til pause. Da lagene gikk i garderoben sto det 11-11 på måltavla.

Andre omgang startet på samme vis, men halvveis ut i omgangen ble O’Sullivan sendt i dusjen etter å ha satt inn en stygg takling på Thomas Sommer Arnoldsen.

– Jeg synes det er fullstendig korrekt, konstaterte Handball Kanalens danske kommentator da Oslo-gutten fikk det røde kortet.

Det så heller ikke ut som O’Sullivan var uenig med det da han tuslet av parketten uten noen form for demonstrasjon eller misnøye mot dommerteamet.

Magdeburg klarte likevel å holde tempoet oppe, men mot slutten av kampen skaffet danskene seg en liten fordel som holdt inn til 28-26-seier.

Magdeburgs Omar Ingi Magnusson ble riktignok kampens toppscorer med ti fulltreffere, mens Mads Hoxer Hangaard scoret åtte for Aalborg. Barthold og Bjørnsen noterte seg for henholdsvis seks og ett mål.

Det er første gang i historien at det er fem norske herrespillere som har tatt seg videre til mesterligaens semifinaler.

O’Sullivans Magdeburg er regjerende CL-mestere.

(©NTB)

Flere nyheter: