Leo Østigård scoret sitt første Serie A-mål da Napoli vant borte mot Lecce. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Østigård med første Serie A-scoring – Napoli vant 4-0 borte mot Lecce

Leo Skiri Østigård åpnet målkontoen i Serie A da Napoli vant 4-0 borte mot Lecce lørdag ettermiddag.

Av NTB | 30.09.2023 17:02:58

Sport: Dermed klatret Napoli opp på 3.-plass med 14 poeng på sju kamper. Inter og Milan ligget ett poeng foran, men med én kamp mindre spilt.

Det var nordmannen som scoret kampens første mål da Piotr Zielinski slo et frispark mot bakerste stolpe, hvor Østigård steg til værs og stanget gjestene i ledelsen etter et kvarters spill.

Det var Østigårds første mål i den italienske eliteserien. Han har også scoret ett mål i Champions League for blåtrøyene.

De to antatte førstevalgene i Napolis midtforsvar, Juan Jesus og Amir Rrahmani, er begge skadd for tiden. Det har ryddet vei for Østigård.

Scoringen ble også første omgangs eneste, før Victor Osimhen doblet gjestenes ledelse, seks minutter etter hvilen. På tampen av kampen fastsatte Gianluca Gaetano og Matteo Politano resultatet for Napoli.