Skeid rykket ned fra 1. divisjon etter at de tapte borte mot Mjøndalen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Skeid rykket ned fra 1. divisjon

Skeid gikk på sitt tiende strake tap i 1. divisjon etter 0-2 borte mot Mjøndalen lørdag. Klubben må ta turen ned til nivå tre i norsk fotball.

Av NTB | 30.09.2023 17:03:24

Sport: Etter lørdagens kamp ligger Skeid 16 poeng bak Åsane på kvalifiseringsplassen når fem runder gjenstår. De har dermed ingen mulighet til å redde plassen i 1. divisjon.

Vi må helt tilbake til 4. juni for å finne Oslo-lagets siste seier. Da ble det 2-0 hjemme over Bryne, og siden den tid er det blitt 13 tap på 14 kamper.

Skeid fikk en fryktelig start på kampen da Mathias Bringaker stusset Mjøndalen i ledelsen etter 23 minutter. To minutter etter pause satte Bringaker inn sitt andre mål for dagen og fastsatte både resultater og Skeid-nedrykket.

I august trakk Gard Holme seg som Skeid-trener og ble erstattet av Arne Erlandsen, som fikk i oppdrag å berge plassen på det nest øverste nivået av norsk fotball.

Så langt har det endt med seks tap på seks kamper for 63-åringen.

Skeid rykket opp til 1. divisjon foran forrige sesong og berget i fjor plassen med et nødskrik etter de måtte ut i playoffkamper mot Arendal.