Olivier Giroud har slått Amir Rrahmani i lufta og nikke inn ett av to mål for Milan før pause. Leo Østigård ble byttet inn for Rrahmani ved pause og hjalp Napoli til 2-2. Foto: Alessandro Garofalo, LaPresse via AP / NTB

Østigård byttet inn ved pause – hjalp Napoli til sterk opphenting

Olivier Giroud slo Amir Rrahmani i lufta to ganger før pause og nikket Milan i 2-0-ledelse. Leo Østigård kom inn for Rrahmani ved pause og hjalp Napoli til 2-2.

Av NTB | 29.10.2023 22:52:35

Sport: Napoli-trener Rudi Garcia hadde grunn til å være misfornøyd med stopperkjempen Rrahmani i den første omgangen, og halvveis kom Østigård inn på hans plass. Garcia byttet også inn Giovanni Simeone for Eljif Elmas og Mathías Olivera for Mario Rui.

Etter pause ble det sving på sakene for Napoli, som reduserte ved Matteo Politano allerede fem minutter senere. I det 63. minutt kom utligningen på frispark ved Giacomo Raspadori.

I nest siste minutt fikk Natan, som den siste tiden har hatt tillit som Rrahmanis makker i midtforsvaret, sitt annet gule kort og ble utvist.

Napoli holdt unna og tok et viktig poeng. Napoli er på fjerdeplass, fire poeng bak tredjeplasserte Milan. Inter slo Roma 1-0 tidligere søndag og topper tabellen.