Christoffer Karlsen (t.v.) utlignet for Stavanger Oilers borte mot Ringerike lørdag. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Oilers slapp med skrekken – snudde til 3-1-seier mot Ringerike

Dobbeltmester Stavanger Oilers hadde lenge trøbbel borte mot Ringerike, men tabelltoeren fikk til slutt uttelling og tok viktige poeng i eliteserien i ishockey.

Av NTB | 14.10.2023 18:13:12

Sport: Hjemmelaget sjokkåpnet og gikk opp i 1-0 ved Jussi Tammela i den første perioden. Oilers styrte store deler av begivenhetene i jakten på utligning, men stolpen sto i veien ved to anledninger. Like før den andre perioden var unnagjort sørget Christoffer Karlsen for en kjærkommen utligning.

21 sekunder ut i siste periode fullførte Anders Henriksen snuoperasjonen for Oilers. Nick Dineen satte spikeren i kisten til 3-1 med sekunder igjen.

Serieleder Storhamar tok oppskriftsmessig ledelsen i første periode borte mot Stjernen, men hjemmelaget utlignet noen minutter ut i den andre perioden. Få minutter inn i siste periode står det fortsatt 1-1.

Petter Thoresens lag har vist fryktinngytende form i sesongstarten og har vunnet åtte av de ni første kampene. Mot Stjernen kan de ta sin sjuende strake seier.

Før lørdagens kamp var Storhamar-bussen involvert i en ulykke på E6. Alle involverte kom uskadd fra hendelsen.