Stavanger Oilers-spillerne kunne lørdag juble for nok en seier i eliteserien i ishockey. Foto: Hanna Johre / NTB

Oilers og VIF gjorde jobben – begge à poeng med serielederen

Det ble ingen overraskelser i lørdagskampene i eliteserien ishockey. Stavanger Oilers slo Stjernen 4-0, mens Vålerenga vant 5-2 over Ringerike.

Av NTB | 30.09.2023 20:32:32

Sport: Favorittseirene gjør at Oilers og VIF står med like mange poeng (12) som Storhamar på tabelltoppen etter fem runder.

Christoffer Karlsen ordnet tidlig hjemmeledelse i Stavanger. Han styrte pucken i mål allerede etter 111 sekunders spill, og ti minutter senere doblet Anders Tangen Henriksen til 2-0.

På tampen av kampen kom også Dan Kissel og Nick Dineen på scoringslista. Oilers er regjerende mester og står med tre strake seirer.

Vålerenga trengte nesten en hel periode før Thomas Olsen fikset borteledelse i Hønefoss. Deretter skulle målene renne inn ved Mark Auk, Sebastian Johansen, Mika Partanen og Jørgen Karterud.

Ringrike skapte litt spenning da to scoringer fra Leonards Rimjans tok kampen fra 0-3 til 2-3. Laget har kun ett poeng så langt og ligger sist på tabellen.

Dette er søndagens kamper: Comet Halden – Lillehammer, Lørenskog – Frisk Asker, Sparta – Storhamar.