Menu
President Joe Biden og tidligere president Barack Obama, her fra et valgkamparrangement i Los Angeles tidligere i juni. Foto: Alex Brandon / AP / NTB

Obama forsvarer Biden: – Dårlige debattkvelder skjer

Tidligere president Barack Obama tar sin gamle visepresident i forsvar etter debatt-kritikken og påpeker at alle kan ha dårlige debatter en gang iblant.

Av NTB | 28.06.2024 21:13:06

Politikk: – Dårlige debattkvelder skjer. Stol på meg, det vet jeg, skriver Obama i et innlegg på X.

– Men dette presidentvalget er et valg mellom en som har kjempet for vanlige folk i hele sitt liv og en som kun bryr seg om seg selv. Gårsdagen endrer ikke på dette, legger han til.

Ekspertene var unisont enige om at Biden kom dårligst ut av torsdagens debatt mellom Biden og Donald Trump. Mange mente 81-åringen fremsto gammel og sløv med tidvis usammenhengende setninger. Da Biden talte på et valgmøte tidligere fredag, erkjente han delvis at debatten ikke var en innertier.

– Jeg vet jeg ikke er en ung mann lenger, for å understreke det åpenbare, sa en selvironisk Biden fra talerstolen på valgmøtet i Raleigh i Nord-Carolina.

– Jeg debatterer ikke så godt som jeg pleide. Men jeg vet hvordan man forteller sannheten, sa Biden til full jubel fra tilhengerne.

(©NTB)

Flere nyheter: