Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet

Oppskyting av raketter, ufin på et utested, røykvarsler ulte, tatt for bilkjøring i kokainrus og mange bortvisninger.

Av Egil M Solberg | 28.01.2024 06:24:32

Politiloggen: Det er i Sør-Vest politidistrikt bortvist 11 personer i løpet av natten. De fleste bortvisingene har skjedd i Haugesund, Sauda og på Bømlo. Totalt seks menn ble bortvist fra Haugesund sentrum i løpet av natten.

– Noen av disse returnerte og ble da satt i arrest. Sak opprettes for å ikke etterkomme politiets pålegg, opplyser politiet på X.

Ved 23.30-tiden ble det klaget på oppskyting av raketter på Grinde i Tysvær. Politiet påtraff en guttegjeng og deres foreldre ble da kontaktet. Det blir ikke opprettet sak.

Ved 00.40-tiden måtte politiet bortviste en person som var ufin på et utested ved Indre kai i Haugesund. Han ble påtruffet igjen ved 00.50-tiden. Denne gang ble han innsatt i arrest og sak opprettet.

Ved 01.20-tiden ble det meldt om at en røykvarsler ulte og det lukter brent fra en leilighet i området Bandadalen i Leirvik. Mannskap fra Leirvik stasjon rykker ut, men det var ingen brann – bare mye røyk. Brannpersonell bisto med utlufting.

Ved 01.37-tiden stanset en politipatrulje en bilfører i 20-årene i sentrum av Haugesund. Vedkommende fikk utslag på kokain under prøve på stedet. Vedkommende er anmeldt og fratatt førerkortet.

Flere nyheter: