Kylian Mbappé vrir seg i smerte etter å ha pådratt seg en skade i Paris Saint-Germains seriekamp mot Montpellier. Han måtte byttes ut midt i første omgang. Da hadde han misset et straffespark to ganger. Foto: Thibault Camus, AP / NTB

Mbappé ut med skade i PSG-seier – misset to straffespark

Kylian Mbappés misset et straffespark to ganger og måtte byttes ut med skade i seriekampen mot Montpellier. Det ødela dagen for Paris Saint-Germain onsdag.

Av NTB | 01.02.2023 23:37:46

Sport: Fabián Ruiz, Lionel Messi og 16-åringen Warren Zaïre-Emery scoret i 3-1-seieren som gjør at PSG er fem poeng foran serietoer Marseille. Det var lagets første seier på tre seriekamper, men Mbappés skade bekymrer.

PSG fikk straffe etter sju minutter da Christopher Jullien ulovlig hindret Sergio Ramos på et frispark. Mbappés skudd ble reddet av Benjamin Lecomte, men Montpellier-spillere hadde løpt inn i feltet for tidlig, og straffen måtte tas om igjen. Etter at Lecomte slo straffe nummer to i stolpen, satte Mbappé returen over mål.

Etter halvspilt første omgang haltet Mbappé ut. Ramos måtte også ut med en hodesmell, og et Messi-mål ble annullert for offside etter VAR-gjennomgang. Achraf Hakimi fikk også en scoring annullert for offside.

Først i det 55. minutt fikk PSG et tellende mål da Fabian scoret. Messi doblet ledelsen. Arnaud Nordin reduserte, men Zaïre-Emery kom inn og scoret sitt første mål for førstelaget.

PSG er fem poeng foran Marseille, som slo Nantes 2-0 borte, og seks foran Lens, som tapte 0-1 for Nice.