Harry Maguire og resten av United-spillerne depper etter scoring imot på overtid. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Marerittkveld for United: To selvmål og Martínez-skade på tampen

Det så ut til å være en perfekt kveld for Manchester United i kvartfinalen i europaligaen mot Sevilla. Så kom to baklengsmål og en skade på Lisandro Martínez.

Av NTB | 12.04.2023 23:14:11

Sport: Tyrell Malacia fikk en kjempesjanse til å gjøre 3-0, men hans avslutning ble blokkert. Deretter slapp han ballen forbi seg som gjorde at Jesus Navas fikk sendt ballen inn foran mål igjen. Ballen gikk via Malacia og David de Gea og i mål. Det var seks minutter før slutt.

På overtid headet Youssef En-Nesyri via Harry Maguire og i mål og sørget for full jubel for det spanske bortelaget.

Mellom de to Sevilla-målene ble midtstopper Lisandro Martínez skadet. United hadde ikke flere bytter og måtte fullføre kampen med ti spillere.

Ikke nok med det: Bruno Fernandes pådro seg gult kort og går glipp av returmøtet i Sevilla om en uke.

Sevilla har vunnet europaligaen seks av de 16 siste årene. Det var ikke mye som tydet på det i første omgang torsdag kveld. Marcel Sabitzer brukte sin presise venstrefot to ganger og sørget for en 2-0-ledelse allerede etter 20 minutter.

– Det er noe av det verste jeg har sett av et lag på dette nivået, sa Viaplays fotballekspert Petter Veland.

Han har fulgt spansk fotball tett i en årrekke.

Sevilla har hatt en marerittsesong, hvor de kjemper om å unngå nedrykk fra La Liga. Men siden José Luis Mendilibar tok over sjefsstolen etter Jorge Sampaoli, har ting sett langt bedre ut.

Mendilibar debuterte med 2-0-seier borte mot Cádiz og spilte uavgjort hjemme mot Celta Vigo, før torsdagens europaligaoppgjør på Old Trafford.

Før returkampen venter bortekamp mot Valencia for Sevilla. United på sin side spiller om den viktige 4.-plassen i Premier League og møter Nottingham Forest.