Patrick Thoresen (t.h) og Storhamar kjempet seg til seier mot Sparta. Foto: Carina Johansen / NTB

Målkalas da Storhamar senket Sparta

Storhamar slo Sparta 5-2 på borteis i eliteserien i ishockey og fortsatte den solide sesongstarten.

Av NTB | 01.10.2023 19:23:34

Sport: Peter Queeneville ga Hamar-laget ledelsen allerede etter ett minutt. Ledelsen ble doblet av Eirik Salsten seks minutter senere.

Martin Grönberg reduserte for Sparta, og Lars Joakim Lundberg utlignet kort tid etterpå. Likevel sørget Marcus Bryhnisveen for at Storhamar gikk til pause med 3-2-ledelse.

Quennville økte til 4-2 i midtperioden, mens Sander Hurrød fastsatte resultatet til 5-2 i siste periode.

Storhamar topper eliteserien med 15 poeng på seks kamper. Stavanger Oilers og Vålerenga ligger tre poeng bak med en kamp mindre spilt.

Sparta møter Vålerenga i neste runde, mens Storhamar møter Comet.

Frisk Asker tok seg enkelt av Lørenskog og vant 7-1 søndag, mens Lillehammer seiret 2-1 over Comet.