Menu
Eirik Horneland og Brann har hentet inn en forsterkning i angrepet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Magnus Warming klar for Brann

Den danske angrepsspilleren Magnus Warming (23) blir Eirik Hornelands nyeste forsterkning i Brann. Han hentes fra italiensk fotball og Serie A-klubben Torino.

Av NTB | 21.07.2023 20:43:38

Sport: Det bekrefter Brann i sine mediekanaler fredag kveld. Warming har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2028. Dansken er spilleklar fra 1. august.

– Jeg er veldig glad for å ha fått denne spennende muligheten og håper for min og klubben sin del at vi ender høyt oppe på tabellen i år, sier Warming til klubbens nettsider.

Dansken ankom Bergen for å gjennomføre den medisinske sjekken fredag ettermiddag, og da han landet på Flesland uttrykte han glede over at overgangen var i ferd med å gå i orden.

– Jeg gleder meg veldig. Klubben er veldig spennende. Jeg vet mye om spillestilen til klubben, men ikke så mye om byen, sa Warming til TV 2.

Sist sesong var dansken på utlån hos Darmstadt på nivå to i Tyskland, der han fikk 18 kamper for klubben.

Denne sommeren har Eirik Horneland og Brann solgt David Møller Wolfe og Mathias Rasmussen til henholdsvis AZ og Union Saint-Gilloise. Inn portene på Brann Stadion har Sander Kartum kommet fra Kristiansund, mens Haugesund-spiller Mads Sande slutter seg til troppen fra 1. januar 2024.

(©NTB)

Flere nyheter: