LIVESENTER
Lillehammer vant 4-2 hjemme over Frisk Asker. Foto: Geir Olsen / NTB

Lillehammer slo tilbake med seier over Frisk – Stjernen knuste Comet 7-0

Lillehammer reiste seg etter stjernesmellen i Oslo og vant 4-2 hjemme over Frisk Asker i eliteserien i ishockey lørdag ettermiddag.

Av NTB | 23.09.2023 18:22:43

Sport: Lillehammer kom fra et fryktelig 1-7-tap borte mot Vålerenga i forrige runde, men fikk en langt bedre åpning på kampen da Frisk kom på besøk.

Jonas Medby sendte vertene i ledelsen etter elleve minutter, før Martin Ellingsen doblet seks minutter senere.

Etter hvilen la Alexander Reichenberg på til 3-0, før Michael Haga reduserte tre minutter før kampens siste pause.

I den tredje og siste perioden reduserte Tobias Fladeby nok en gang for gjestene, men på tampen la Reichenberg på til 4-2 og sikret Lillehammers annen seier for sesongen.

Stjernen slo tilbake etter to tap i sesongåpningen og vant 8-0 borte mot Comet Halden.

Sparta Sarpsborg sikret 3-1-seier hjemme over Ringerike Panthers, mens Lørenskog tok en oppsiktsvekkende 2-1-seier hjemme over Storhamar.

Senere lørdag møtes Stavanger Oilers og Vålerenga til storkamp i oljehovedstaden.