Menu
Radio Haugaland står bak en ny nettløsning for radiobingo som lanseres internasjonalt. Illustrasjon E. Solberg.

Lanserer internasjonalt bingosystem

Onsdag kveld lanseres et helt nytt større system for radiobingo. Det blir premiere med Joar Levemann i Fjorden Bingo klokken 20.00. Bongosystemet lanseres internasjonalt for radiokanaler i flere land.

Av Egil M Solberg | 04.04.2023 20:39:07

Bingokanalen: Fjorden Bingo ble raskt populært under pandemien og slagordet Bingo Bongo var på alles lepper.

Bingokonseptet har vært under utvikling både praktisk og teknisk. Aldri før hadde radiobingo vært sendt direkte på Facebook og aldri før var tallene presentert på skjermen, og aldri før har radiobingo blitt så underholdene ved hjelp av Joar Levemann fra Fjorden Cowboys på TV2.

Mange spillere og hyppige store premier er også blitt en varemerke for Fjorden Bingo.

I mange hjem, på restauranter, cafeer og forsamlingshus sendes Fjorden bingo direkte med høy stemning. Konseptet har blitt et fenomen direktesendt fra Odda i Hardanger, med engasjement fra hele landet.

Nytt IT-system

Nå er det utviklet et større IT-system for bruk i radiobingo. Nettløsninger og mobilapplikasjoner kan kombineres med fysiske bingoblokker som man kjøper i butikken.

Det har vært stort fokus på å lage både nettløsning og applikasjoner så brukervennlige som overhode mulig, med minst mulig rom for å gjøre feil. Systemet hjelper deg med å spille og sørger for at du alltid får med deg en bingo og kan ringe inn med den største selvtillit.

Du kan også registrere bingoblokker kjøpt i butikken online, for å få den samme tekniske støtten.

Systemet kan også spille for deg, dersom du ikke får tid. Da ringer vi deg om du vinner.

Internasjonal radiobingo

Det er forskjellige lover og reguleringer i hvert land. Den nye tekniske nettløsningen er laget for å kunne tilpasses regelverket i mange land.

Det er ikke Joar Levemann som skal sendes internasjonalt. Hver enkelt radio i hvert land må gjennomføre sine egne bingosendingen, men radioene inviteres til Odda for å lære mer om «suksessoppskriften».

Det blir lansering med første spill direkte fra klokken 20.00 onsdag kveld.

Flere nyheter: