Kristoffer Velde på vei ut av spillerbussen under landslagssamling i juni. Torsdag bidro han med mål og assist da Lech Poznan tok en sterk seier i polsk eliteserie. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Kristoffer Velde med mål og assist i sterk Lech-seier

Kristoffer Velde leverte mål og assist da Lech Poznan slo europaligadeltaker Rakow Czestochowa 4-1 i polsk eliteserie fotball torsdag.

Av NTB | 28.09.2023 23:02:47

Sport: Gjestene tok en tidlig ledelse, men Michal Gurgul utlignet bare noen minutter senere. Velde sto for assist på Filip Marchwinskis ledermål i det 25. minutt.

Nordmannen punkterte kampen med 3-1-målet i det 72. minutt, med assist fra svenske Jesper Karlström.

På overtid fastsatte innbytter Adriel D’Avila Ba Loua resultatet. Han kom inn for Velde i det 81. minutt.

Lech Poznan er nummer tre på tabellen, tre poeng bak Legia Warszawa og to bak Slask Wroclaw.