Menu
Influenser Sophie Steen Isaksen, bedre kjent som Sophie Elise, har utløst klagestorm til Kringkastingsrådet etter et bilde på Instagram. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB

Kringkastingsrådet har fått over 1.300 klager etter Sophie Elise-bilde

Kringkastingsrådet har fått et stort antall klager som følge av et slettet Instagram-bilde fra influenseren Sophie Elise, som har en podkast hos NRK.

Av NTB | 15.02.2023 10:05:34

Kuriosa og kjendiser: NRK og influenser Sophie Elise Isachsen har fått 1.321 klager, opplyser sekretær Erik Skarrud i Kringkastingsrådet til NTB.

– Det har bare i morgentimene i dag kommet et par hundre klager, sier Skarrud.

Bildet, som ble publisert søndag, viser influenseren sammen med en annen kvinnelig kjendis foran et speil, der man kan se at kvinnen holder en liten pose med hvitt innhold. Mange har tolket innholdet som narkotika.

– Bildet har utløst nye reaksjoner, sier sekretær Erik Skarrud i Kringkastingsrådet til NTB.

Skarrud forteller at en del av klagene gjelder Isachsen som rollemodell og holdningene hun framhever.

«Livet blir cirka en milliard ganger morsommere når man bare gir faen», sto det i teksten under bildet, som ble slettet etter kort tid.

Det dreier seg om en rekke nye reaksjoner på at NRK har et samarbeid med Sophie Elise gjennom podkasten «Sophie & Fetisha», opplyser Skarrud. Også i høst kom det mange klager da podkasten ble lansert.

Det kommer etter planen en ny episode av podkasten torsdag.

NTB har forsøkt å få en kommentar fra Sophie-Elise, så langt uten å lykkes.

(©NTB)

Flere nyheter: