Menu
Caroline Weir scorer for Real Madrid mot Rosenborg i fjorårets mesterligakvalifisering. Den skotske midtbanespilleren er ute i lang tid med korsbåndskade. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Korsbåndskade for skotske Weir: – De gikk inn for å skade henne

Caroline Weir, midtbanespiller for Real Madrid og Skottlands landslag, ødela korsbåndet i tirsdagens nasjonsligakamp mot Belgia.

Av NTB | 28.09.2023 16:02:52

Sport: Den spanske klubben melder at hun skal opereres en av de nærmeste dagene, og hun blir borte fra fotballbanen i lang tid. Vålerenga møter Real Madrid i mesterligakvalifisering 11. og 18. oktober, men det blir uten Weir i det spanske laget.

Skottlands landslagssjef Pedro Martinez er rasende over behandlingen Weir ble utsatt for i kampen mot Belgia, og over det han mener er manglende beskyttelse fra dommeren.

– Jeg er veldig sint. Vår beste spiller er skadd, etter at motstanderen gikk inn for å skade henne. Det er dommerens plikt å beskytte spillerne, sier Martinez ifølge Sky Sports.

– Fredag (mot (England) fikk vi en viktig avgjørelse mot oss, og i denne kampen føltes det ikke som om dommeren var klar over hva som skjedde.

Han retter harde anklager mot Belgia etter 1-1-kampen.

– De gikk etter Caroline i de tre første duellene, og etter at hun måtte ut gikk de løs på Kirsty Hanson. Det er veldig skuffende.

Weir skriver seg inn på en lang liste av kvinnelige fotballstjerner med korsbåndskade.

(©NTB)

Flere nyheter: