Menu
Mats Zuccarello (t.v.) kan glede seg over at Kirill Kaprizov (t.h.) er tilbake for Minnesota Wild. Foto: Pontus Höök / NTB

Kaprizov tilbake for Wild foran sluttspillet

Kirill Kaprizov er skadefri og klar for spill for Minnesota Wild i avslutningen av grunnspillet i NHL. Han er lagets klart beste poengplukker.

Av NTB | 07.04.2023 18:54:06

Sport: Kaprizov har ikke spilt siden han pådro seg en skade i kamp mot Winnipeg Jets 8. mars. Fredag opplyser Wild på Twitter at stjernespilleren er tilbake og spiller neste kamp mot St. Louis Blues natt til søndag.

Dermed vil han også være klar til sluttspillet som starter om ikke så lenge. Det er gode nyheter for Mats Zuccarello. Nordmannen og Kaprizov har vært en giftig duo i årets NHL-sesong.

Kaprizov har scoret 39 mål og levert 35 målgivende pasninger denne sesongen. Totalt har han 74 målpoeng på 65 kamper. Mange av poengene har Zuccarello bidratt til.

De to spiller sammen både i åpent spill og i powerplay, noe som har ført til at de er Wilds to beste poengplukkere denne sesongen. «Zucca» har på sin side 67 poeng på 76 kamper.

(©NTB)