Salernitana utlignet sent mot Inter fredag. Foto: Alessandro Garofalo / LaPresse via AP / NTB

Candreva med supermål da Salernitana sjokkerte Inter

Antonio Candreva serverte en praktscoring da Salernitana sikret 1-1 og uavgjort mot Inter i siste ordinære spilleminutt i Serie A fredag.

Av NTB | 07.04.2023 19:14:11

Sport: Candreva mottok ballen på kanten før han tok den med seg fremover. Italieneren var helt ute ved sidelinjen på kanten av 16-meteren da han forsøkte seg på en blanding av skudd og innlegg. Ballen seilte over Inter-keeper Andre Onana og fant det lengste hjørnet til ellevill jubel.

Det sikret ett poeng for Erik Botheim og Emil Bohinens lag. Robin Gosens sendte Inter i ledelsen allerede etter seks minutter, men noen seier ble det ikke.

Bohinen ble byttet inn med ti minutter igjen, mens Botheim kom inn med fem minutter igjen av kampen. De fikk se Candreva sikre uavgjort med et kjempemål.

Inter kjemper om å bli blant topp fire som får spille mesterliga neste sesong, og dermed var fredagens sene poengtap svært surt for Milano-klubben.