Menu
Therese Johaug og Nils Jakob Hoff som nygifte på Røros i fjor. Nå er de på rømmen i Oslo for innspillingen av «Jaget». Foto: Ole Martin Wold / NTB

Johaug rømmer på TV sammen med ektemannen: – Vi har fått mye trening i stressmestring det siste året

Therese Johaug og ektemannen Nils Jakob Hoff er blant de åtte kjendisene, fordelt på fire par, som blir å se i andre sesong av «Jaget».

Av NTB | 31.05.2024 16:33:09

Økonomi og næringsliv: – Vi har fått mye trening i stressmestring det siste året, så jeg tror ikke dette kommer til å rokke ved oss, som par, sier Nils Jakob Hoff i en uttalelse.

– Men det blir helt garantert en god del stressende situasjoner som vi må forholde oss til, sier Johaugs ektemann om «Jaget»-innspillingen.

De andre seks er artistene Tshawe og Jorun Stiansen, skuespillerne Herman Tømmeraas og Josefine Frida Pettersen samt programleder Thomas Numme i lag med «fenriken» fra «Kompani Lauritzen», Geir Aker.

Innspillingen er i gang, og de åtte deltakerne har flyktet fra Oslo gjennom T-banetunnelene på Carl Berners plass og er nå midtveis i innspillingen, melder Warner Bros Discovery.

Deltakerparene i «Jaget» skal holde seg på rømmen i ti dager. Andre sesong blir å se på TVNorge og den nye strømmetjenesten Max til høsten.

(©NTB)

Flere nyheter: