Lørenskog slo Grüner i eliteseriekvalifiseringen lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Ishockey: Lørenskog slo Grüner i eliteseriekvalifiseringen

1.-divisjonsklubben Lørenskog snudde til seier og vant 4-3 over eliteserielaget Grüner i eliteseriekvalifiseringen i ishockey lørdag.

Av NTB | 11.03.2023 18:45:38

Sport: Grüner ledet 2-0, men før siste periode sto det 2-2 på resultattavla. Lørenskog scoret ytterligere to mål i siste periode, mens Grüner kun scoret ett. Lørenskog tok dermed tre poeng og ligger på 2.-plass foran Grüner.

Comet Halden gikk også seirende ut av kampen mot eliteserielaget Ringerike. Avgjørelsen falt på straffeslag etter at selve kampen endte 1-1.

Dermed tok laget fra Halden sine to første poeng, mens Ringerike topper tabellen med fire. Det er med andre ord svært jevnt etter to av seks runder av eliteseriekvalifiseringen, der samtlige lag skal møte hverandre to ganger.