Menu
Irans utenriksminister Hossein Amir-Abdollahian (nest til venstre), snakker med Hizbollah-leder Sayyed Hassan Nasrallah (nest til høyre) under et møte i Libanons hovedstad Beirut torsdag. Foto: Irans utenriksdepartement / AP / NTB

Irans utenriksminister har møtt Hizbollah-sjefen i Libanon

Irans utenriksminister Hossein Amir-Abdollahian har møtt Hizbollah-leder Hassan Nasrallah. Gruppa angriper stadig israelske mål langs grensa til Libanon.

Av NTB | 23.11.2023 16:30:01

Krig og konflikter: Nasrallah og Amir-Abdollahian skal ha diskutert den siste utviklingen i Palestina, Libanon og regionen, samt innsatsen som er gjort for å på slutt på Israels aggresjon på Gazastripen, heter det i en uttalelse fra Hizbollah.

Den iranske utenriksministeren, som onsdag advarte om at krigen kan komme ut av kontroll, forlot Beirut for å reise til Doha etter møtet, ifølge det iranske nyhetsbyrået Nour.

Siden krigen mellom Israel og Hamas brøt ut 7. oktober, har grensen mellom Libanon og Israel også vært åsted for eskalerende kamphandlinger, først og fremst mellom israelske styrker og den Iran-støttede Hizbollah-bevegelsen.

Sammenstøtene har skapt frykt for at konflikten skal spre seg ytterligere i Midtøsten.

(©NTB)

Flere nyheter: