Nottingham Forests Taiwo Awoniyi (i rødt) mot Sheffield United. Foto: Nick Potts/PA via AP / NTB

Innbytter reddet Nottingham Forest til seier – 2-1 over Sheffield United

Chris Wood ble Nottingham Forests store helt med avgjørende mål hjemme mot Sheffield United i Premier League.

Av NTB | 18.08.2023 22:54:30

Sport: Avgjørelsen kom etter 89 minutter da innbytter Wood løftet ballen i en bue over keeper og inn til 2-1.

Taiwo Awoniyi scoret for Forest etter bare tre minutter. Han headet inn ballen etter flott innlegg fra Serge Aurier.

Utligningen var en perlescoring signert Gustavo Hamer og kom like etter pause. Han sendte ballen inn oppe i motsatt kryss fra hjørnet av 16-meteren. Hamer ble hentet til Sheffield fra Coventry i sommer, og overgangen var klar så sent som for under en uke siden.

Debuten hans i Premier League så ut til å ende godt, men Forest avgjorde på overtid etter en kamp der spillet var jevnt fordelt.

Begge klubbene tapte sin åpningskamp i ligaen.

Dette er resten av PL-runden:

Lørdag (16.00): Fulham – Brentford, Liverpool – Bournemouth, Wolverhampton – Brighton, Tottenham – Manchester U. 18.30, Manchester C. – Newcastle 21.00.

Søndag: Aston Villa – Everton 15.00, West Ham – Chelsea 17.30.