Harry Kane kunne juble for sitt første mål i ny drakt fredag. Foto: Axel Heimken / dpa via AP / NTB

Kane med mål og målgivende i ligadebuten – storseier til Bayern

Bayern Münchens nye superspiss Harry Kane (30) leverte fra start da laget hans vant 4-0 i sesongåpningen mot Werder Bremen fredag.

Av NTB | 18.08.2023 22:34:42

Sport: Engelskmannen brukte 74 minutter på å sette sitt første mål for den tyske storklubben. Alphonso Davies serverte Kane som bredsidet inn 2-0-målet fra 16 meters hold.

Tidligere Manchester City-spiller Leroy Sané scoret sesongens første mål da han fant veien til nettmaskene i det fjerde minutt. Da var det Kane som leverte den målgivende pasningen.

Engelskmannen ble byttet av banen for stortalentet Mathys Tel fem minutter før full tid.

Ett minutt på overtid satte Sané inn sitt andre etter vakkert kombinasjonsspill før Tel kronet det hele med 4-0-målet like etter.

Hjemmelaget fikk en trå start, men rystet tidvis Thomas Tuchels mannskap og var nære å utligne før Kane satte inn det avgjørende målet. Det endte likevel med tap for grønntrøyene, mens Bayern kan innkassere sesongens første trepoenger. Klubben jakter sin tolvte strake ligatittel denne sesongen.

Ligadebuten ble dermed enn bedre opplevelse for engelskmannen enn den rene debuten i 0-3-tapet for RB Leipzig i supercupfinalen forrige helg.

Kane meldte overgang fra Tottenham forrige uke og er den tredje engelskmannen i Bayern gjennom historien. Han etterfølger Owen Hargreaves og Omar Richards.