Menu
Sander Berge fortsetter i Sheffield United selv om flere Premier League-klubber var ute etter ham. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ingen overgang for Sander Berge – flere var ute etter ham

Det blir ikke Premier League-spill på Sander Berge denne sesongen. Han blir i Sheffield United og prøver å hjelpe klubben opp i eliten.

Av NTB | 01.02.2023 01:07:40

Sport: Ifølge TV 2 var både Fulham, Newcastle og West Ham aktivt ute etter Berge mot slutten av overgangsvinduet, men det ble ingen handel.

Berge, som har kontrakt med Sheffield United til sommeren 2024, blir værende i en klubb som i øyeblikket ligger på direkte opprykksplass med 12 poeng ned til kvalifiseringsplassene.

Han trente med klubben sin på overgangsvinduets siste dag og er, igjen ifølge TV 2, tilfreds med å bli i klubben resten av sesongen. Han skal ikke ha satt press på klubbledelsen for å bli solgt.

Spekulasjonene om en overgang skjøt fart da Berge ble utelatt fra troppen til søndagens FA-cupmøte med Wrexham. Sheffield United-manager Paul Heckingbottom bekreftet at årsaken var pågående samtaler om en overgang.

Ifølge TV 2 var Fulham i konkrete forhandlinger med Sheffield United og Berges agent Morten Wivestad. Han var forespeilet en kontrakt på fire og et halvt år. Klubben hentet i stedet Sasa Lukic fra Torino tirsdag og ga ham kontrakt fram til sommeren 2027.

Newcastle skal ha vært mest aktiv i jakten på Berge tirsdag. TV 2 får opplyst at klubben var i kontakt med Sheffield United om leie med opsjon på kjøp. West Ham var også i bildet, men da vinduet ble lukket var Berge fortsatt i mesterskapsserien.

(©NTB)

Flere nyheter: