Menu
Marcel Sabitzer slår et innlegg i Bayern Münchens kamp mot Eintracht Frankfurt sist helg. Foto: Alexandra Beier, AP / NTB

United leier Sabitzer fra Bayern München

Manchester United reagerte raskt på skaden som setter Christian Eriksen utenfor i tre måneder. På overgangsvinduets siste dag ble Marcel Sabitzer leid inn.

Av NTB | 01.02.2023 01:17:47

Sport: Premier League-klubben bekreftet avtalen på sitt nettsted natt til onsdag, etter et race for å rekke fristen.

– Av og til må man treffe raske avgjørelser i viktige saker. Fra øyeblikket jeg hørte om denne muligheten, visste jeg at det er rett for meg, sier Sabitzer.

Østerrikeren kommer fra Bayern München på en leieavtale ut sesongen. I den tyske storklubben slet midtbanespilleren med å få spilletid, men United kan få god bruk for ham i vårsesongen.

Bayern-trener Julian Nagelsmann tok med seg Sabitzer fra RB Salzburg sommeren 2021, men trenerens tidligere yndling har ikke fått så mye spilletid han håpet. Han har likevel rukket å spille 54 kamper for klubben.

Tidligere tirsdag ble det klart at skaden Christian Eriksen pådro seg i helgens FA-cupkamp mot Reading vil sette dansken utenfor til slutten av april eller begynnelsen av mai.

Manager Erik ten Hag uttalte seg tvilende til om klubben ville rekke å hente en erstatter.

– Det er vanskelig å få til noe på «Deadline Day», sa han, men så lot det seg gjøre likevel. Papirene ble levert inn rett før fristen, og Sabitzer besto legesjekken før avtalen ble offentliggjort.

(©NTB)

Flere nyheter: