Menu
FK Haugesund sin daglige leder Martin Fauskanger forteller til NTB at de må gjøre noen sikringstiltak på bortefeltet på lagets hjemmestadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Haugesund planlegger sikringstiltak etter tribunebråk: – Noe må vi gjøre

Fotballklubben Haugesund kvitterte ut fotballfesten mot Viking som et vellykket arrangement. Uroen på bortefeltet gjør likevel at klubben må ta tribunegrep.

Av NTB | 20.09.2023 11:12:51

Sport: Det brøt ut bråk underveis i vestlandsderbyet da det oppsto en konfrontasjon og senere håndgemeng mellom supportere fra både Haugesund og Viking. Bortefeltet på førstnevntes hjemmearena er plassert foran et leilighetskompleks.

– Når det gjelder hendelsen på terrassen bak bortefeltet, skjer dette i skjæringspunktet mellom vår eiendom og privat eiendom. Heldigvis grep politiet inn kjapt, forteller FKHs daglige leder Martin Fauskanger til NTB.

Han forteller at de opplevde et godt samarbeid med Viking i forkant av kampen, og at arrangementet var svært vellykket foruten klatringen på terrassen.

Bortefeltet på arenaen har vært på samme sted siden i fjor høst, og klubben har aldri før opplevd utfordringer der. Lørdagens uro tvinger likevel klubben til å gjøre noen grep fram mot kampene som venter.

– For fremtiden må vi gjøre noen sikringstiltak. Vi har vært i dialog med sameiet, og har bedt om en uttalelse. Noe må vi gjøre, spesielt når Brann kommer her. Alt fra tak til seil til at de ikke benytter terrassene på kampdag, fortsetter Fauskanger.

Oppgjøret endte 2-0 til de gulljagende gjestene fra Stavanger.

(©NTB)

Flere nyheter: