Menu
Formel 2-fører Dennis Hauger kjører i helgen i Monaco Grand Prix. Foto: SIPA USA /Dppi/DPPI/IPA Sport 2 / ipa-agency.net / NTB

Hauger med tredje startspor i lørdagens sprintløp i Monaco

Formel 2-føreren Dennis Hauger kvalifiserte seg som nummer åtte til søndagens Monaco Grand Prix. Det betyr at han starter som nummer tre i lørdagens sprintrace.

Av NTB | 24.05.2024 16:09:43

Sport: Den legendariske banen i Monacos gater en av de mest krevende i Formel-sirkuset. Den er trang, svingete og innbyr til få muligheter til forbikjøringer.

– Kvalifiseringen er utrolig viktig ettersom det er umulig å kjøre forbi, sa Hauger til Viaplay før fredagens kvalifisering.

Det ble kjørt i to kvalifiseringsheat hvor bilen med beste tid får pole position i søndagens hovedløp. Lørdag er det derimot sprint på programmet hvor resultatlisten blant de ti beste blir snudd på hodet.

Hauger inne i sin tredje sesong i Formel 2 og kan ha litt mer erfaring fra banen enn de andre. I debutsesongen i Formel 2 for to år siden vant 21-åringen sprintløpet i Monaco Grand Prix.

Nederlandske Richard Verschoor var raskest av alle i det første heatet med 1.21,283 og får pole position. Hauger noterte 1.21,659 og var fjerde raskest i heat to.

Hauger er nummer fire sammenlagt i Formel 2-mesterskapet foran helgens kjøring i Monaco. Nordmannen håper å få til en solid helg etter ikke å ha lyktes spesielt godt på Imola-banen sist helg.

(©NTB)

Flere nyheter: