Menu
Erling Braut Haaland ankom Manchester Citys gullfeiring i pysjamas. Foto: SplashNews.com / NTB

Haaland forklarer pysj-stuntet: – Jeg er 196 centimeter høy og har langt blondt hår

Erling Braut Haaland gjorde seg bemerket da han ankom Manchester Citys gullfeiring ikledd en lysblå pysjamas. Nå forklarer jærbuen klesvalget.

Av NTB | 03.06.2023 10:48:53

Sport: – Jeg liker å være komfortabel hvor enn jeg går, og jeg synes den ser veldig bra ut, forklarte Haaland til BBC.

Haaland har flere ganger gjort seg bemerket ved å legge ut bilder i sosiale medier iført det som skal være svært kostbare antrekk. Han innrømmer overfor den britiske krigskasteren at han ikke har noe imot å stikke seg litt fram.

– Jeg er 196 centimeter høy og har langt blondt hår, så uansett hvor jeg går kommer folk til å se meg. Sånn er livet mitt. Hva kan jeg gjøre? spurte Haaland retorisk og fortsatte:

– Det er ingenting jeg kan gjøre, sånn er liver blitt. Jeg må bare prøve å nyte det så mye jeg kan. Jeg må prøve å slappe av når jeg er hjemme med gode mennesker rundt meg, det er veldig viktig.

Haaland gjorde overgang fra Borussia Dortmund til City før sesongen, og har gjort sakene sine svært godt det første året. Det har ført til massiv oppmerksomhet hvor enn han går.

– Jeg skulle ønske at jeg kunne gå hvor som helt uten at noen filmet meg, men sånn er det. Drømmen min var å bli verdens beste fotballspiller, og dette er prisen som kommer med det. Jeg skal ikke klage, sa Haaland.

Klokken 16.00 har Haaland og resten av City-laget muligheten til å sikre sesongens andre tittel når de møter byrival Manchester United i FA-cupfinalen.

(©NTB)