Caroline Graham Hansen er i målform. Foto: Joan Monfort / AP / NTB

Graham med måldobbel i ny Barca-seier

Caroline Graham Hansen scoret to ganger da Barcelona slo Real Sociedad 5-2 i spansk 1. divisjon lørdag. Synne Jensen reduserte for vertene.

Av NTB | 06.05.2023 20:54:18

Sport: Graham er i storform og scoret begge målene da Barca nylig slo ut Chelsea i semifinalen i mesterligaen. I serien er katalanerne helt overlegne, og lørdagens seier var den 27. av 27 mulige denne sesongen.

Patri Guijarro, Asisat Oshoala, Aitana Bonmatí og Graham scoret i tur og orden i løpet av elleve minutter i første omgang, og dermed sto det 4-0 til bortelaget.

I det 38. minuttet var Jensen frampå og ordnet 1-4, men nær seieren kom La Real aldri.

I det 58. minuttet økte Graham ledelsen. Et selvmål av Guijarro fastsatte sluttresultatet til 2-5.

Barcelona har igjen tre seriekamper. 3. juni venter Wolfsburg i finalen i Champions League.