Mohamed Salah ble matchvinner for Liverpool. Foto: Jon Super / AP / NTB

Liverpool vant igjen – la press på United

Liverpool slett med uttellingen, men vant 1-0 hjemme mot Brentford. Nå skiller det bare ett poeng opp til den gjeve 4.-plassen i Premier League.

Av NTB | 06.05.2023 20:34:15

Sport: 4.-plasserte Manchester United har riktig nok to kamper til gode på erkerivalen, men kikker seg nok over skulderen i retning Jürgen Klopps menn.

Mohamed Salah ble matchvinner etter 12 minutter i lørdagens sliteseier. Han regisserte selv angrepet der han puttet ballen i mål etter en fin heading ned fra Virgil van Dijk.

Begge lag skapte farligheter utover i kampen, og Brentford satte dessuten ballen i mål. Bryan Mbeumo ble imidlertid korrekt avvinket for offside da han så ut til å ha utlignet etter 40 minutter.

I annen omgang brente Cody Gakpo to kjempesjanser til å øke vertenes ledelse. Han kunne imidlertid puste lettet ut ettersom Brentford aldri klarte å score.

Trepoengeren var særdeles viktig for Liverpools ambisjoner om europacupspill neste sesong. En europaligaplass er nesten i boks, mens drømmen om mesterligaen heller ikke er helt over.