Bayern slo Werder Bremen 2-1 i den tyske toppdivisjonen lørdag. Foto: Marcus Brandt / DPA via AP / NTB

Bayern forblir på tabelltopp – vant 2-1 over Werder Bremen

Serge Gnabry og Leroy Sané sørget for 2-1-seier over Werder Bremen i den tyske toppdivisjonen lørdag. Dermed leder de ligaen med fire poeng.

Av NTB | 06.05.2023 20:54:32

Sport: Gnabry scoret kampens første i det 62. minutt, før Sané satte det andre ti minutter senere. Niklas Schmidt skapte spenning da han reduserte tre minutter før full tid, men Thomas Tuchels menn holdt unna og fikk til slutt rodd seieren i land.

– Det var en veldig viktig seier. Det var mye glede i garderoben. Vi har gjort jobben vår og forblir i tet, sa Gnabry etter kampen.

Borussia Dortmund kan redusere Bayerns forsprang til ett poeng om de slår Wolfsburg søndag.

– Vi har mye press på oss. Vi må skaffe poeng i de gjenværende kampene, fortsatte Gnabry.

RB Leipzig tok sin andre seier på fire dager da de slo Freiburg 1-0 tidligere lørdag. Seieren sender dem forbi Union Berlin og opp på tredjeplassen i ligaen etter at hovedstadslaget røk 0-1 for Augsburg.

Det gjenstår tre runder av sesongen i Tyskland.