Caroline Graham Hansen scoret Barcelonas 100. mål denne sesongen i seieren over Alhama søndag. Foto: Alfredo Falcone / LaPresse via AP / NTB

Graham Hansen scoret Barcelonas 100. ligamål denne sesongen

Caroline Graham Hansen scoret det første målet da Barcelona slo Alhama 2-0 i den spanske toppdivisjonen i fotball søndag. Laget nådde en milepæl i triumfen.

Av NTB | 02.04.2023 20:04:22

Sport: Hansen ble byttet inn til pause og scoret etter 57 minutter. Aitana Bonmati kom fri på kanten og drev med ballen ned mot dødlinja. Inne i feltet befant Hansen seg helt alene, og etter å ha mottatt ballen, tok hun seg tid til et touch før hun banket ballen i mål.

Det var hennes sjuende ligascoring denne sesongen og Barcelonas 100. totalt. 28-åringen gjorde comeback for en måned siden etter et langt skadefravær.

Nylig ble hun tatt ut i Hege Riises landslagstropp til kampene mot Spania og Sverige. Norge spiller mot Spania førstkommende torsdag.

Tre minutter etter Hansens mål var Lucia Martinez uheldig og satte ballen i eget nett på innlegg fra Graham Hansen. 28-åringen hadde også flere stolpetreff i kampen. Ingrid Syrstad Engen fikk spille det siste kvarteret for Barcelona i seieren.

Barcelona tok dermed sin 24. seier av 24 mulige i ligaen denne sesongen. De har scoret 101 mål og bare sluppet inn fem.