Menu
Ingen er foreløpig pågrepet etter at en svensk mann ble skutt utenfor Mossehallen tirsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Fortsatt ingen pågrepet etter skytingen i Moss

Fire dager etter at en svensk mann ble skutt utenfor Mossehallen, har politiet fortsatt ikke pågrepet noen.

Av NTB | 29.11.2023 13:20:13

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi etterforsker for fullt, og dette er en prioritert sak hos oss. Vi etterforsker særlig innad i kriminelle miljøer, sier politiadvokat Christian Gjølberg Finnanger i Øst politidistrikt til TV 2.

Politiet fikk melding om skyteepisoden klokken 16.53 tirsdag. Mannen ble truffet av flere skudd, men Finnanger har ikke ønsket ikke å gå ut med hvor mange. Politiet mener at hendelsen har tilknytning til et kriminelt miljø, men at den ikke har tilknytning til Moss. Politiet har bedt om bistand fra svensk politi i etterforskningen.

Torsdag lå mannen som ble skutt, fortsatt i koma. Nå ønsker ikke politiet lenger, av hensyn til de pårørende, å gi oppdateringer knyttet til mannens helsetilstand.

– Det jeg kan si, er at vi ikke har kunnet avhøre ham. Vi håper å få gjort det, men det er for tidlig å si noe om når det eventuelt kan skje, sier politiadvokaten.

Han vil ikke gå konkret inn på hva politiet gjør akkurat nå, men sier at de har en progresjon i etterforskningen.

(©NTB)

Flere nyheter: