FK Haugesund. FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

FKH knuste Sandnes Ulf

Av tomas | 17.03.2023 15:38:40

Sport: Etter tre tap på rad slo FK Haugesund tilbake da de valset over Sandnes Ulf i dag. Treningskampen ble spilt i Storhall Karmøy og resultatet ble til slutt 3-0 til FK Haugesund.

Den nye spissen Sory Ibrahima Diarra sendte FK Haugesund i ledelsen etter kun 12 minutter. Peter Therkildsen doblet ledelsen 15 minutter før første omgang var over, mens innbytter Bilal Njie satte spikeren i kisten da han alene med keeper scoret kampens siste mål.

Neste kamp ut er borte mot nyopprykkede Brann den 10 april. Kampen spilles på Brann stadion.