Everton tok sesongen første seier borte mot Brentford. Foto: Nigel French / PA via AP / NTB.

Everton sikret sesongens første seier – vant 3-1 borte mot Brentford

Everton tok årets første trepoenger da de sikret 3-1-seier borte mot Brentford i Premier League lørdag kveld.

Av NTB | 23.09.2023 20:52:28

Sport: Dermed klatrer også Liverpool-klubben opp på 15.-plass i Premier League med fire poeng etter seks serierunder.

Det var blåtrøyene som kom best ut fra start da Abdoulaye Doucouré sendte gjestene i ledelsen etter bare seks minutter.

Mathias Jensen utlignet 22 minutter senere, men det hadde lite å si da James Tarkowski sendte Everton opp i ledelsen igjen halvveis ut i 2. omgang. Fire minutter senere fastsatte Dominic Calvert-Lewin resultatet og sikret Evertons første seier denne sesongen.

Tidligere i sesongen har Everton resultatenet 0-1 hjemme mot Arsenal, 2-2 borte mot Sheffield United, 0-1 hjemme mot Wolves, 0-4 borte mot Aston Villa og 0-1 hjemme mot Fulham.

Merseyside-klubben har med andre ord ikke hatt marginene på sin side, før lørdagens borteseier i London.

I neste runde tar Everton imot Luton på Goodison Park, før de også tar imot Bournemouth uken etter.