Menu
Høyres leder Erna Solberg svarte på en rekke spørsmål fra programleder Fredrik Solvang under Debatten på NRK torsdag kveld. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Erna Solberg om ektemannen: – Tilgivelse er et stort ord for meg

På spørsmål om Erna Solberg har tilgitt ektemannen for å ha løyet om aksjekjøp, sier Høyre-lederen at hun ikke er «helt der ennå».

Av NTB | 21.09.2023 22:02:31

Politikk: – Jeg har på en måte akseptert at det som har skjedd, har skjedd. Det er ikke noe som vil endre på det. Tilgivelse for meg er et veldig stort og viktig ord. Om det betyr at jeg ikke kommer til å være irritert, sint eller litt sur over det som har skjedd fremover. Tilgivelse betyr jo egentlig at du har klart at du har ligge det helt bak seg. Jeg er ikke helt sikker på at jeg er helt der ennå.

Det svarte Erna Solberg da hun fikk spørsmål fra Fredrik Solvang på om hun hadde tilgitt ektemannen for å ikke fortalt henne alt i forbindelse med aksjesaken.

Hun fikk deretter spørsmål om hun hadde vurdert å skille seg.

Dette avviste hun kontant.

– Sånn som situasjonen står nå, er ikke det et alternativ.

(©NTB)

Flere nyheter: