Menu
Anthony Gordon trynet på sykkel. Foto: Thanassis Stavrakis / AP Photo / NTB.

Engelsk EM-spiller falt på sykkel – slapp med skrekken

Den engelske kantspilleren Anthony Gordon slapp unna uten noen alvorlige skader etter en sykkelulykke under fotball-EM i Tyskland.

Av NTB | 28.06.2024 17:53:11

Sport: – Det skulle være den perfekte anledningen til å ta et fint bilde som jeg kunne sende til familien, forteller Newcastle-spilleren.

I stedet kunne det endt i en stygg skade for den engelske vingen.

Gordon dukket opp på fredagens pressekonferanse med et stort skrubbsår på haken og kutt på nesen, fingrene og armene etter å ha falt av sykkelen under mesterskapets fridager.

– Det var ment å være en restitusjonstur. Jeg skulle ned bakken og prøvde å ta et bilde til familien min, og før jeg visste ordet av det lå jeg med ansiktet først i bakken. Det er bare noen få kutt, og det er ikke noe smertefullt, fortalte han.

Gordon slapp dermed unna uten noen store skader, men han sa at det svei da han fikk behandling da han kom tilbake i Englands EM-leir.

– Elektriske sykler er mye raskere enn vanlige sykler. Forbremsen er på venstre side, og jeg prøvde å trykke på den høyre for å bremse ned, men den bremset ikke – den stoppet i stedet helt opp og jeg fløy 10 fot (3 meter) opp i været, sa Gordon.

England møter Slovakia i åttedelsfinalen søndag.

(©NTB)