Menu
Tobias Grøndahl greide ikke å lede Elverum til seier over ØIF Arendal. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Elverum-profil skuffet etter dramatisk uavgjortkamp: – Kun to poeng er godt nok

Elverum reddet 30-30 i siste liten mot ØIF Arendal på hjemmebane i eliteserien i håndball onsdag. Kolstad holder tabelltoppen to poeng foran Elverum.

Av NTB | 14.02.2024 21:12:00

Sport: Elverum og ØIF fulgte hverandre hele veien i onsdagens oppgjør i Østerdalen. Det sto 15-15 til pause, og med fem minutter igjen var det fortsatt likt på 27-27. I siste minutt tok gjestene ledelsen, men Elverum kjempet seg til poeng med scoring da det gjensto ti sekunder.

Landslagsspiller Tobias Grøndahl scoret åtte mål for Elverum. Han skifter til den danske storklubben GOG etter sesongen. ØIF-spiller Sondre Gjerdalen ble toppscorer med ni mål.

– Det er kun to poeng som er godt nok. Arendal er et klasselag som kan slå hvem som helst, men jeg er utrolig skuffet over bare å få ett poeng i denne kampen. Vi går for gull, og det blir lenger og lenger opp til Kolstad, sa Grøndahl til TV 2 etter kampen.

Tabelltoer Elverum har en luke på fem poeng ned til treer ØIF, som har en kamp mindre spilt. Elverum er to poeng bak Kolstad, men trønderne har én kamp til gode. Sistnevnte skal i aksjon i mesterligaen torsdag.

– Vi må fortsette å bygge på dette. Selv om vi er utrolig skuffet over ett poeng, er det mye å ta med seg. Vi må ta med oss det positive inn mot et eventuelt sluttspill, sa Grøndahl.

Nærbø slo Haslum 30-26 hjemme, mens Halden slo Sandnes 30-24 på bortebane onsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: