Kassem Awad og Tobias Grøndahl var med å legge press på Flensburg-Handewitt i europaligaen. Elverum tapte bortekampen med tre mål. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Elverum presset Flensburg-Handewitt igjen – tapte med tre mål

Elverum ga den tyske storklubben Flensburg-Handewitt kamp om poengene også på bortebane, men måtte se seg slått 38-35.

Av NTB | 21.11.2023 22:59:51

Sport: Laget tapte med ett mål hjemme og tre mål borte mot laget som knuste de to andre grupperivalene i europaligaens gruppespill.

Elverum har fortsatt muligheten til å ta seg videre til hovedrunden, men må da vinne de to gjenståënde kampene, borte mot poengløse Lovcen Cetinje (28/11) og hjemme mot sveitsiske Kadetten Schaffhausen (5/12).

Elverum må slå sveitserne med minst tre måls margin og håpe at Kadetten ikke tar poeng mot Flensburg. Den tyske klubben vant 46-32 i lagenes første møte.

Elverum holdt følge fra start i Nord-Tyskland og var oppe i 9-8-ledelse etter å ha scoret tre mål på rad. Flensburg tilrev seg ledelsen igjen, men var bare to mål foran på 17-15 halvannet minutt før pause. Så scoret laget to til og ledet 19-15 halvveis.

Elverum lå på det meste under med åtte mål (32-24), men avsluttet best og vant den andre omgangen.

Kassem Awad var toppscorer for Elverum med seks mål. Tobias Grøndahl og Sindre Heldal scoret fem hver.