Menu
Prinsesse Märtha Louises forlovede, Durek Verrett beklager å ha delt en video som koblet kong harald til Verretts nyutgitte låt. Foto: Carina Johansen / NTB

Durek Verrett beklager instapost som fleipet med kongen

Prinsesse Märtha Louises forlovede delte søndag en video på nett med fiktive meldinger fra kong Harald, omtalt som «King Harald». Nå beklager han.

Av NTB | 20.03.2023 15:04:07

Kuriosa og kjendiser: – Noen ganger gjør man ting uten å tenke seg om, og så innser du at du har rotet til ting. Det var det som skjedde, skriver Durek Verrett i en melding til VG.

Verrett skal ha mottatt en video fra en norsk person og la den ut på sin egen profil på Instagram.

I videoen spilles hans nye låt «Afterski i Queill» i bakgrunnen, mens fiktive meldinger fra «King Harald (Daddy In Law)» kommer opp på skjermen – med bilde av kong Harald.

Prinsesse Märtha Louise og Verrett gjorde i fjor en avtale med kongehuset der det blant annet framgår at de ikke skal bruke prinsessetittelen eller omtale Kongehusets medlemmer i egne sosiale mediekanaler, i medieproduksjoner eller i tilknytning til annen kommersiell aktivitet.

Kongehusekspert og historiker Trond Norén Isaksen sier til VG at Instagram-videoen er et brudd på avtalen prinsesse Märtha har gjort om «at de ikke skal synliggjøre tilknytning til kongehuset i sine egne sosiale mediekanaler».

Verrett sier han glemte seg og la ut videoen uten å tenke, men fjernet den da det gikk opp for ham at han brøt reglene.

(©NTB)

Flere nyheter: