Menu
Alf Magnar Habbestad (64) fra Ølensvåg som ble funnet drept i Vindafjord søndag. FOTO: Privat / Politiet

Drapssiktet kvinne peker på bruktbilselger – politiet avviser teorien

Kvinnen i 40-årene som er siktet for drapet på Alf Magnar Habbestad (64) i Ølensvåg hevder en konflikt med en bilselger må ha utløst drapet. Politiet avviser kvinnens påstander.

Av tomas | 29.09.2023 10:59:43

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnen i 40-årene som er siktet for drapet på Alf Magnar Habbestad i Ølensvåg 10.august, mener en konflikt med en bruktbilselger må ha utløst drapet.

Kvinnen, som er konen til Habbestad, mener bruktbilselgeren er gjerningsmannen, skriver Dagbladet.

Den siktede kvinnen viser til en angivelig konflikt mellom henne og bilselgeren i forbindelse med et bilkjøp. Hun hevder at konflikten er motivet for drapet på hennes ektemann. Hun hevder også at at hun har blitt oppsøkt og truet av bilselgeren, og at saken ble anmeldt til politiet, skriver avisen videre.

Politiadvokat Christine Kleppa avviser at politiet har mottatt en anmeldelse i saken. – Det er ikke registrert noen anmeldelse for trusler i politiets systemer, sier Kleppa til avisen.

Politiet har foretatt undersøkelser om kvinnens påstand.

– Vi har gjennomført etterforskningsskritt ut fra opplysninger om denne konflikten, men det er ingenting som tyder på at det har noe med handlingen å gjøre, sier Kleppa.

Kleppa understreker overfor Dagbladet at de ikke har andre mistenkte i saken.

Habbestads kone nekter enhver befatning med drapet.

Flere nyheter: