Ronny Deila tok tre viktige poeng mot gamleklubben. Foto: Francisco Seco / AP / NTB.

Deilas Brugge med 2-0-seier over gamleklubben

Ronny Deila kunne slippe jubelen løs da Brugge vant 2-0 over hans tidligere klubb Standard Liège søndag kveld.

Av NTB | 03.12.2023 20:49:59

Sport: Dermed tok Brugge tre viktige poeng i kampen om en topplassering. Deilas menn ligger på 5.-plass, ett poeng bak Royal Antwerp på plassen foran.

Deila byttet ut Liège med Brugge i juli, og søndagens oppgjør var det andre mellom klubbene siden overgangen. Tidlig i oktober tapte Brugge 1-2 på bortebane.

Etter bare tre minutter spilte tidligere Bodø/Glimt-spiss Philip Zinckernagel opp Igor Thiago, som banket vertene i ledelsen. Zinckernagel var også mannen som scoret 2-0-målet etter 55 minutter.

Hugo Vetlesen startet kampen og ble byttet ut etter 65 minutter, mens Antonio Nusa kom inn fra benken ti minutter senere. Nusa har slitt med skader denne høsten, men fikk comebacket sitt i conferenceligakampen mot Besiktas i Istanbul torsdag (31 minutter).