Christoffer Rambo scoret ti mål for Runar Sandefjord, men laget er ute av europacupen etter at det bare ble ettmålsseier over Bregenz. Foto: Javad Parsa / NTB

Runar ute av europacupen – hadde seiersmarginen inne

Runar Sandefjord hadde den nødvendige seiersmarginen inne ved pause, men vant bare 29-28 over Bregenz og er ute av europacupen i håndball.

Av NTB | 03.12.2023 20:50:26

Sport: Dermed er siste norske lag ute av turneringen der Nærbø var tapende finalist forrige sesong.

Etter 29-33-tap i første kamp i østerrike var målet for Runar å vinne med minst fem mål i egen hall. Ved pause sto det 19-14, og det så ut til å gå mot avansement.

Gjestene nektet å la seg riste av. I 2. omgang var ledelsen flere ganger oppe i fire mål, men bortsett fra åpningsminuttene aldri fem.

Siste gang forspranget var fire mål var på 29-25 tre minutter før slutt, men derfra scoret Bregenz kampens tre siste mål.

Christoffer Rambo førte an for Runar med ti scoringer.